torsdag 6. januar 2011

Ei uke gamle!

Til  alle dere som følger med på bloggen vår: Tusen takk for at dere titter innom! Og dere, kjære bloggevenner, som legger igjen hyggelig kommentarer: Vi blir så glade for det! Vi håper jo at mange finner det bryet verd å lese det vi skriver, og titte på bildene!

Her kommer noen innlegg fra dyra:

“Nå har vi jammen blitt ei hel uke gamle! Og vi vokser og vokser! Og det er ikke rart, for vi gjør ikke stort annet enn å spise og sove, spise og sove. Vi veier omtrent dobbelt så mye nå som da vi blei født, nå veier vi omkring kiloet hele gjengen! Og vi er fortsatt veldig jevne, det er ikke mange grammene som skiller den største og den minste av oss. Mutter’n kaller oss for rullepølser! Og det er jo sånn da, at når vi er ferdige med å spise, så ruller vi oss bare over til siden og sovner. Mamma’n vår følger godt med, og er stadig på pletten med fersk og deilig melk!

Her er vi nå: 

110105 Armi

Armi, jenta vår

og Aigin, den vesle isbjørnungen!

110105 Aigin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

110105 Ante

Ante, vakker som sin far

og Ajak, med stadig tydeligere tegninger, sover så godt!

110105 Ajak

110105 Aiko

Og Aiko, den svarteste, med fin, hvit stripe i brystet. Alle vi som er svarte i pelsen, får lyse tegninger, og vi blir fine med lyse flekker over øynene, sånn som mamma’n vår! Hun er så pen, altså! Og myk og god og varm… 

Emma babyportrett4_11_07 004

Sånn så mamma Emma ut da hun kom fra Fjelldronningen til den nye familien sin! Hun var vel søt, vel!

Ser dere nøye på bildene av oss, kan dere se at det var nødvendig med en kloklipp, og det har vi fått i dag. Det var jo ingen sak, man kunne jo godt sove seg gjennom det, det syntes i alle fall Ajak!

Tante Warja holder seg på ærbødig avstand, mamma Emma lar henne aller nådigst snuse så vidt på kanten av kassa, og Warja syns nok vi er litt rare. Og Nille, lurer dere kanskje på, hva syns hun om oss? Hun gir katten, rett og slett. Hun gidder ikke se så nøye på oss, men det blir nok annerledes når vi tar stua i besittelse! Da skal hun nok få se!”

2011-01-05 037

 

“As if I care…”

“Jeg har fått mitt eget hus, og der er jeg sjef!

2011-01-05 034

Her er det lunt og godt, isolert med isopor, og med deilig fleeceteppe. Her har jeg god oversikt over hva hundene driver med, og det er nyttig, for de er litt viltre når de er ute!”

Og hva driver Warja med om dagen, da? Når alle menneskene er så opptatte med livet i valpekassa? 

2011-01-05 033

“Jo, jeg ligger litt utafor døra til valperommet og titter inn og hører på lydene og kjenner på luktene, men jeg er ute og leker i snøen også, da! Det er herlig!”

2011-01-05 038

“ - og så har jeg begynt å trene litt rallylydighet med mutter’n, og jeg plukker opp øvelsene fort! Jeg kan bli like flink som Emma, sikkert, miiiinst! Og sikkert bedre, hvis bare mutter gidder å trene med meg. Men hun driver jo med alt mulig, jul har hun styra med, Emma og valpene, skolearbeid, og syke folk i familien … I kveld fikk jeg være med Bajas på tur i skogen, og det var toppen! Bajas er den snilleste gutten jeg kjenner, tror jeg, og så stor og fin og hvit! Kanskje Aigin kommer til å ligne litt på han? Mutter tror kanskje han kommer til å ligne på Milli med den mørke snuten, og hun er jo peeeen, da!”

11 kommentarer:

 1. Jeg har vært inne å sett på valpene x antall ganger. Den ene er vakrere enn den andre - helt nydelige valper og navn som du Ragnhild har funnet til dem. Artig å lese forklaringene på navne.
  Følger med og storkoser meg med det du skriver om de søte små og vakre mamma Emma og tante Warja:o)))

  SvarSlett
 2. Tusen takk, Berit, og ser du, jeg har herma etter bakgrunnen din! Lærte av Hanne hvordan det skulle gjøres, og der fant jeg den fine bakgrunnen din som jeg har likt så godt!

  SvarSlett
 3. Sitter her og smeltar litt av alle kvalpebildene! Eg blir jo heilt kvalpesjuk! :D

  så fin bloggen er no forresten! likar plankebakgrunnen :)

  SvarSlett
 4. Ååååååååååååååå Ragnhild, noe så nydelig!!! Jeg gjentar sikkert meg selv, men det må være en fantastisk opplevelse?!!

  Jeg synes de var så vakre alle sammen, men er jo veeeeeeeeeeeeeeldig svak for de lyse (med svart snute;o) jeg da... Da Milli var så liten var hun helt mørkegrå. Det holdt seg faktisk en stund. Mange tippet på at hun var en elghund:o)

  Warja er flink som holder seg på avstand. Pus er nok lykkelig over å ha fått sitt eget, standsmessige krypinn:o)

  SvarSlett
 5. Sååå søte valper :) Blir spennende å følge med i utviklingen! Sees på trening :)

  SvarSlett
 6. Interessant, Gry, at Milli var mørkegrå som liten. Kanskje ikke Aigin kommer til å bli sånn, da. Det er spennende å se hvordan fargene utvikler seg! Og ikke vær redd for å gjenta deg selv, det ER en fantastisk opplevelse!
  Og Mona, vi sees på trening, ja!

  SvarSlett
 7. De er bare sååå skjønne Ragnhild!! Å så gøy at de er så forskjellige, men Ante er desidert min storfavoritt da!! Tenker du stor koser deg, det er jo bare en drøm å få tilbringe tid sammen med valpene, å det går alt for fort!! Syntes Warja så litt trist ut jeg, synes hun dette valpestyret blir litt vel mye?? Hehe, husker Mira var ganske sjalu da hun plutselig ikke fikk den samme oppmerksomheten som hun pleide, å da særlig av besøkende!! Men bare vent til valpene blir litt eldre, så kommer sikkert tante Warja til å få være med på både leking og oppdragelse..Det er så flott for valpene! Kooos deg videre!! Vi skal besøke en av våre små skjønnheter i helgen!!

  SvarSlett
 8. *sukk* igjen så vakre dem er...tenk om jeg kunne fått en av dem!!!

  Ragnhild; kjempekos at du har valgt den solide treveggen...men jeg klarer ikke se den på min gamle bærbare, har ikke bred-skjerm, ser kun skrivefeltet ditt. Skal lure meg inn å titte hvor fin den er, når jeg er på jobb imorgen:o)))

  SvarSlett
 9. Jeg tror kanskje at Aigin kommer til å bli mer cremefarget, men med svart snute Ragnhild (på den annen side så har jeg ikke peiling da....;o). De er jo så vakre de lyse, og når de har helt, helt svart snute, og gjerne helt mørke øyne, åh du og du:o) Jeg skal jammen gå inn på hjemmesiden deres og sende deg et bilde av Milli som valp. Jeg visste hun ville bli lys, for Yvonne viste meg underpelsen hennes som lå der og ventet, og den var lysere enn den grå valpepelsen.

  SvarSlett
 10. De er bare SÅ fine! Kjempespennende hvor mye som skjer nå den første tiden. :-)

  SvarSlett
 11. Hei!
  Takk for hilsen på bloggen! Så morsomt at dere kjenner Kavring :) Jeg skal på instruktørkurs med Camilla i kveld. Trener dere på Onsdagstreningene på Lørenskog med Din beste venn? Det har vi tenkt til såfremt jeg ikke blir opptatt med kurs den dagen. Men dere har vel kanskje fullt opp med valpene.
  Så nydelig valper! Og så morsomt at de er så foskjellige i fargen! Dominohannen er spesielt søt, men alle er vakre!
  Det blir valp på oss veldig snart faktisk fra Winnie, men det blir dessverre ikke fra Lova (denne gangen). Parringen var ikke vellykket. Men det kommer et innlegg på bloggen om det snart!
  Hilsen fra Wilma & Marianne :)

  SvarSlett