mandag 24. januar 2011

Ettårig ungdom og småtasser.

I dag er Warja et år gammel, og jammen har tida gått fort! Jeg husker så godt hvordan vi fulgte med på hva som skjedde på Fjällfarmen i de dagene, for det var to fine tisper som skulle valpe. Og turen til Malung da valpene var noen uker gamle, og bildene på hjemmesiden! Så ivrige og forventingsfulle som vi var! Og Warja er sånn en fin hund! Riktignok en oppløpen ungdom om dagen, men det får vi ha tålmodighet med… Sunn og frisk, våken og oppmerksom, lærevillig og så myk, så myk.

2011-01-23 097

Ulvungen!

2011-01-23 086

2011-01-23 089

På lørdag var vi en tur i Flatebyhallen og hilste på Karhuvaari som deltok i agility! Han var så flink, og det så veldig gøy og veldig vanskelig ut, særlig for føreren! Men Marit er en lugn og fin fører! Håper det gikk bra med groenendaalen hennes, Doris! Karhuvaari vokser seg bare finere og finere, han er ikke stor, men velbygd og velproporsjonert, og en veldig trivelig kar. Litt avrøyta akkurat nå, men ellers skikkelig fin! BIR i Letohallen i romjula!

2011-01-23 026

Ute på parkeringsplassen så jeg to fine hunder som jeg bare måtte hilse på, det så da ut som en lappis og en islender! Og jammen var det Tove med Barfi og Vina! Jeg måtte hjem til valpene, så det ble ikke tid til verken å prate eller se på dem, men det var moro å treffes likevel, og jeg håper på nye anledninger!

Valpene vokser og er så søte, atte! Fortsatt er det mest søvn, men de er veldig sosiale og kommer løpende når vi nærmer oss, og vil gjerne kose. Så er det full fart i 10  minutter før de velter overende og snorker igjen. Måltidene blir stadig oftere inntatt ved “stående buffet”, mora rekker ikke legge seg ned en gang før de har inntatt sin plass i melkebaren. Små, skarpe tenner har de fått i munnen sin, og de har små brytekamper med hverandre. Warja elsker å ligge utenfor innhegninga deres med snuta inn mellom sprinklene, og de små syns det er veldig stas å “prate” med tanta si.

2011-01-23 019

 

2011-01-23 003

2011-01-23 061

15 kommentarer:

 1. Gratulerer med dagen, Warja!
  Så fin og snill du har blitt, tror nok at alle barna elsker tanta si - kanskje spesielt en??

  SvarSlett
 2. Grattis med 1 årsdagen til Warja :-) Også gøy å se bilder og video av valpene.

  Også en rettelse, BIR i Letohallen, ikke på Kongsberg :-P

  SvarSlett
 3. Gratulerer med gårsdagen til Warja!
  Det var et herlig bilde av Ante og Warja. :-)
  Valpelivet ser egentlig veldig deilig ut!

  SvarSlett
 4. Dett var morsomt å hilse på deg på lørdag :-)

  Valpene er jo bare såååå søte og gode da. Og Warja må selvfølgelig følge med hun også :-)

  Nei, jeg trener med Eidsvoll og ikke Stovner HK

  SvarSlett
 5. Gratulerer med ettårsdagen din Warja som var igår:o)))
  Hver dag er vel en fest hos dere nå Warja med små valper som vokser raskt.

  Flotte bilder av Warja og Emma:o)

  Valpene filmen....helt bedårende....:o)))
  Ha en forsatt fin uke!!!

  SvarSlett
 6. Så gøy å se det små trollane dine..Jammen med vokser de fort ja! Å så så masse pels allerede!!

  SvarSlett
 7. Christian, takk skal du ha. Nå har jeg retta det!

  SvarSlett
 8. Gratulerer med dagen som var, tenk snart ett år siden vi fikk se deg her på bloggen første gang, jammen går tiden fort. Du blir bare flottere og flottere :o)

  Valpene er jo bare herlige, koselig liten filmsnutt. Kos dere !

  SvarSlett
 9. Gratulerer med dagen vakre Warja.

  Nydeligste valpene det:o)

  SvarSlett
 10. gratulerer med overstått til Warja!! finaste ulvejenta!!! :D

  nyydelige bilder av kvalpane, og ikkje minst videoen! det kom nokre lengtande sukk frå denne kanten då eg fekk sett den :) Virkar som Àvvo er svolten, slik ho gneg på labben til Ante :D Det er så moro å sjå kor store dei har vorte!

  SvarSlett
 11. Gratulerer med dagen til Warja! Hun er så fin! :)
  Og valpene er superskjønne. Den filmen var så morsom :)

  Har et lite spørsmål om bakgrunnen på bloggen din.... Synes den er kjempefin, og var inne på Shabby blogs og fant en annen jeg likte, men klarte ikke å legge den inn selv jeg fulgte instruksjonene? Fikk bare ensfarget bakgrunn....?

  SvarSlett
 12. Gratulerer med ettårsdagen til Warja :) Tiden flyr :)

  SvarSlett
 13. Warja hilser og takker for gratulasjoner;o)

  Wilmamamma: Jeg fulgte oppskriften til to-spalters bakgrunn, og det gikk greit. Fikk du kopiert hele remsa av tall og bokstaver?

  SvarSlett
 14. Nei nå har jeg prøvd og prøvd, så nå gir jeg opp! Ihvertfal foreløpig..... Jeg er nok usigelig treg med dette, men jeg klarer ikke å importere bakgrunn fra shabby blogs jeg :) Jeg tror jeg får med hele koden, men er ikke sikker på om jeg legger det inn på riktig sted? La du det inn på Utforming-sideelementer ("legg til gadget", osv....), eller på malutforming et sted...?

  SvarSlett
 15. Jeg la det inn på Utforming, legg til gadget, konfigurer HTML/Javascript. Har du prøvd det? Da får du ei rute der du limer inn hele koden du har kopiert. Jeg ga det tittel "Shabbyblogg bakgrunn" (som du ser øverst til høyre på bloggen her) og lagra. Prøv igjen!

  SvarSlett