tirsdag 1. september 2009

Rallylydighet!

Vi har begynt på kurs i rallylydighet! Første kurskveld var en suksess! Vi fikk til mye og hadde det moro. Gode instruktører motiverte og ga positive tilbakemeldinger, og Emma var oppmerksom og ivrig. Litt bjeffing og lekelyst i begynnelsen ble avløst av årvåkenhet og iver etterhvert. Vi gleder oss til neste gang! For den som er nysgjerrig på rallylydighet: En blanding av lydighet og agility, kan man kanskje si. Ulike øvelser med sitt, dekk, svinger mm etter hverandre på banen. Ikke sånt tempo som i agility, og ikke sånn stillestående presisjon som i lydighet. Siste nummer av Canis har en grei innføring i sporten, som ikke er offisiell konkurransegren ennå, men som det konkurreres i rundt omkring likevel. Dette var moro, syns Emma og mutter’n!

7 kommentarer:

 1. Rallylydighet gøres veldig moro ut. Håper vi kan få til ett slikt kurs til våren, vi har snakka om det i Hallingdal Hundeklubb :o)

  Kos dere!

  SvarSlett
 2. Så spennans!! Gøy å høre om hva andre gjør og de forskjellige tinga de driver med! Lykke til videre på rallylydighet!!
  Ha en fin uke!!

  SvarSlett
 3. Ja det høres moro ut...har vurdert det jeg og, siden det er en sport som man ikke trenger å springe så mye, og som likevel er LITT mer moro en lydighet!

  Lykke til på neste kurskveld da!

  SvarSlett
 4. Så artig og spennende! Lykke til og kos dere.

  SvarSlett
 5. Det hørtes morsomt og trivligt ut.

  SvarSlett
 6. Det hørtes kjekt ut med rallylydighet, både lydighet og agility på en gang! :)

  SvarSlett