lørdag 10. oktober 2009

Hu hei kor er det vel friskt og lett…

Allerede en uke siden høstferien! Etter den vellykka turen til  Bamble dyreklinikk og veterinær Morgan kunne vi virkelig nyte dagene i Hedalsfjella!

0909 087

0909 030 0909 047 0909 102

 

9 kommentarer:

 1. Så utrolig deilig det så ut på fjellet nå!!

  Herlige filmer med pus og Emma. Pus ser så forsiktig og nysgjerrig ut, mens Emma ser ut som om hun storkoser seg:o) Den siste filmen hadde mange flotte naturbilder også.

  SvarSlett
 2. Så flotte bilder! Ser ut som Emma vil vise pus hvor flott det er på fjellet!
  Veldig mange flotte natur bilder åsså!! Så mye snø det er kommet i fjellet. Kan tenke meg at Emma kosa seg veldig i snøen. Det hender at vi går tur v skiens fritidspark og der har de en is bane. Så utafor der ligger det bestandig en snø haug og der må vi bortom. Roxie elsker å ligge å vri seg i den!!
  Ha en fin dag og helg videre!!

  SvarSlett
 3. Fine bilder. Er ganske sikker på at dere hadde en fin høstferie alle sammen :o)
  Spesielt å komme over slike ting som en rypefot. Man får ett lite innblikk i hva som foregår i naturen.
  Det ble forresten tatt tre sauer av bjørn den uka der, ved Strøen.

  SvarSlett
 4. Flotte filmer av av nille og Emma...Går katten løs når dere er på tur?..gÅR HUN IKKE AVSTED!.....

  Som Nøve skriver, det er bjørn der oppe??..Huff så skummelt, men vi sørlendinger er vel litt pysete, for her er det jammen med ikke mye skummelt å spore!,,Visst en ulv har forvirret seg ned her, så står det om det i avisen i 3 uker etterpå!, og folk tør nesten ikke gå tur i skogen på lenge!

  SvarSlett
 5. Der var det vakkert. Ikke noe som norsk natur.

  Flott film med pus, og jeg lurer også på om hun går løs??? Min hadde vært over alle haugene.

  Jeg er enig med Marianne, vi søringer er nok pysete. Her i nabolaget, i skogen, var det sett gaupe for et par år siden. Da ble det tilstander, da....

  SvarSlett
 6. Så fine bilder av vakker natur!!! Fikk lyst på en tur til fjells nå....

  Så morsomt at Pus får være med på tur også! Vi hadde to katter før og jeg tror de ville ha stukket av dersom vi tok dem med på hytta?

  SvarSlett
 7. Godt å høre dere hadde en fin høstferie.Fine bilder og film av flotte Nille og Emma.

  Venter spent på hva dere får høre fra NKK.

  SvarSlett
 8. Pus er med på hytta, ja, og hun er med utafor når vi er der. Hun holder seg i nærheten av oss, og klatrer i trær og kryper på jakt gjennom lyngen. Emma følger rolig med på alt den gærne katta finner på. Jeg hadde en katt i oppveksten som ble 16 år, og hun var med overalt, så jeg satser på at det går bra med denne også. Bamsen vil jeg imidlertid helst ikke treffe... Har hørt av fastboende at streifdyr passerer stadig vekk i området der hytta ligger, men satser på at bamsen er reddere enn vi!

  SvarSlett
 9. Vakre bilder og flott natur.
  Benita har forresten enda ikke fått tredje løpetida, og den er jo Emma forlengst ferdig med. Merkelig. Trodde aldri jeg skulle gå rundt å "savne" det sølet, tihi. Men ungdommer kan jo som kjent være litt uregelmessig på sånt. Den kommer vel når den kommer.
  Jeg har fri idag etter helgejobbing. Nu skal Benita og jeg gå oss en liten tur bakover i marka. Sola skinner, vi har et par varmegrader og det er bare bittelitt snø på bakken.
  Vi behøver heldigvis ikke å være redd for å treffe på bamsen her. Men elg er det nok av, uten at det har betydd noe problem - hittil ihvertfall. Hilsen fra søster Benita og Merete

  SvarSlett