tirsdag 20. oktober 2009

For en fin og flink hund!

Emma elsker å lære nye ting og utføre  dem. Med godbiter (så enkelt som småbiter av Frolic!) ivrer hun etter å få gjøre kunster og løse oppgaver.

Og så vakker som hun er! Er vi myrsniper? Tjaaa, kanskje litt? Hun er ikke av de mest langhåra lappisene, men pelsen er god og bløt, og snøen fester seg lite.  Hun hengte av seg vinterkåpa i våres, og er i ferd med å ta den på igjen nå. I likhet med kullsøster Benita er hun veldig fascinert av fugl, og jammen gikk Emma på en storfugl da vi var på tur i Østmarka på søndag! Nå er vi ikke jegere, så denne eventuelt gode egenskapen vil nok ikke bli fulgt opp…

IMG_1606 (2)

IMG_1626

Her er det fugl!

Nå er vi meldt på både i Kongsberg og i Lillestrøm. Kanskje vi treffes der, noen av oss?

8 kommentarer:

 1. Du treffer oss i Kongsberg ihvertfall, må bestemme meg om Lillestrøm også, fristen går snart ut... Tar nok en tur...

  Vakker heading du har fått:-)

  SvarSlett
 2. Herlige bilder av en vakker Emma!! Sitter hun og titter opp i treet etter fuglen tro?

  Milli har også begynt å ta på seg vinterpelsen, svært kledelig i forhold til "sommerkjolen", som var direkte uanstendig kort;o)

  Vi sees i Kongsberg - i likhet med Christian har vi fortsatt Lillestrøm under vurdering:o) Vi gleder oss uansett til å se dere der:o)

  SvarSlett
 3. Fine Emma!!! Fine bilder du har tatt av henne.

  Charlie har nok også en sånn kort pels som Emma har. Jeg finner det praktisk i skogen og om vinteren. Er ikke så mye som setter seg fast der. Men tykkelsen har kommet seg de siste ukene.

  Vi kommer til Kongsberg, vi også. Ser dere der!

  SvarSlett
 4. Ja Emma er vakker! Lykke til på utstilling. Det blir ikke noe på oss på ei stund.

  Men du, sitter hun lydløs og ser på fugl??

  SvarSlett
 5. Så fin Emma er!! Vi kommer åsså til Kongsberg. Lillestrøm er jeg ikke helt sikker på. Må bestemme meg snart, fristen går ut straks.
  Så flink hun er som sitter å ser på fuglene som er åppe i tret!
  Ha en fin dag!!

  SvarSlett
 6. Emma er jo bare herlig!...Hun minner mye om Emblaen min, litt lite pelse, og en vakker og skjønn holdning!..Lappenen er jo vanligvis litt mer "bamsemoms"...!
  Mira har vist litt tendenser til å jakte på fugl, men jeg har slått hardt ned på det, hun får ikke lov å se på de en gang!...

  Tror kanskje jeg kommer til kongsberg..fant ike noen påmeldings annonse, ligger den ikke på nkk?

  SvarSlett
 7. Ja, Emma sitter musestille og følger med på en nokså stor fugl oppe i treet. Jeg så den dårlig sjøl, så jeg vet ikke hva det var. Kanskje en stor spett? Like etterpå gikk hun på en orre, så vidt jeg kunne se, og hun lagde ikke en lyd, bare sto stille og så etter den der den flaksa av gårde.

  Marianne: Kongsbergutstillingen ligger på NKK-lista, og arrangeres av Kongsberg hundeklubb.

  SvarSlett
 8. Flinke og nydelig vakre Emma.

  De ser ut til å ha mange spennende og allsidige egenskaper disse smarte, vakre og tenkende hundene våre. De har "alt" og mere til. Vi blir bare mer og mer imponert og begeistret over finsk lapphund etterhvert som tiden går. Jeg er så glad for å kunne nyte tilværelsen sammen med en sånn herlig skapning. Kunne (i likhet med dere andre) aldri ønsket meg noe bedre.

  SvarSlett