tirsdag 3. april 2012

Kløvdyr!

Emma og Warja er utstyrt med hver sin kløv, og nå som det er båndtvang igjen, er det bra med arbeidsoppgaver! Emma har en nydelig gammel kløv med fantastisk lærarbeid rundt hals og over rygg –en julegave vi setter stor pris på. Hun bærer den meget stolt, og etter hvert skal hun få litt vekt oppi! Warja har helt ny kløv som kanskje har en mer moderne passform, og selv om hun var litt betenkt til å begynne med, fant hun fort ut at det var helt greit!
120401 Emma og Warja m kløv 4
120401 Emma og Warja m kløv 3
Nå ønsker vi dere alle en riktig god påske med mange fine turer! Vi håper i alle fall på litt bærehjelp til matpakka og termosen!

7 kommentarer:

 1. Åh, så fornøyde og glade de begge så ut!

  Jeg gleder meg så innmari til Thorvald blir litt eldre så vi kan kløve mer! Vi har en helt ok tilvenningskløv vi bruker nå og da, den er full av plastposer og er mest for at han skal venne seg til at han er brei, hehe. Utover sommeren kommer den til å få mer vekt i seg, men ikke så veldig tungt, både fordi Thorvald er ung enda og fordi kløven ikke er god nok til tunge belastninger. Åh, syns han kunne blitt utvokst nåå! :D

  SvarSlett
 2. Så fine :)

  Var faktisk å kjøpe kløv til mine to i dag. Så på lørdagen blir det skogstur med grillig av pølser. da skal de får bære pølsene til vi er fremme - og kanskje få en smakebit :)

  God påske til dere!

  SvarSlett
 3. De ser ut til å storkose seg som kløvhunder! Var det vanskelig å trene dem opp med kløv? Minien vår skal trenes opp med kløv så snart hun blir stor nok. Ha en riktig fin påske!

  SvarSlett
 4. Vi driver også med tilvenning av kløv. Har ikke vært så flink i det siste, men planen er at Nairo også skal hjelpe til med bæring på tur.
  God påske :)

  SvarSlett
 5. Så fine de er Ragnhild!! De forstår at de bidrar:o)

  MÅ få somla meg til å kjøpe kløv.

  God påske:o))

  SvarSlett
 6. Så fine jenter i hver sin kløv.
  De lyser stolthet:-)

  Ha en fortsat god påske.

  SvarSlett
 7. Så herlig! gleder meg til vi og har skikkelig kløvdyr!

  SvarSlett