mandag 16. november 2009

Fra Kongsbergutstillinga!

Gratulerer med gode resultater på Kongsbergutstillinga! Så mange vakre og velskapte hunder! Det gikk riktig godt for Emma også! Emma, som nå definitivt stiller i åpen tispeklasse, mottok en vakker rosa sløyfe! To vakre Emmaer i åpen tispeklasse, og nydelige Mallalasses Happy-Emma fikk Cert. Gratulerer!

Emmas kritikkskjema: Utmerket type med fin størrelse, fine proposjoner som har det moro på utstilling. Fint hode, noe lettbygd, men med fine vinkler. Beveger seg lett og effektivt. God pels. 1 kval, CK, 2BTK.

"... som har det moro på utstilling", ja! Det skal være sikkert! Den tuppa gikk ikke som en mannekeng på catwalken, akkurat! Hoppa og spratt, beit og dro i båndet! Etter tålmodig venting på sin tur i ringen var Emma klar for litt action, og denne handleren blei lettere stressa. Hun går som en dronning hjemme når vi trener, men i ringen har det vært mer spillopper enn jeg setter pris på. Hun må da skjønne at hun må te seg ordentlig i en sånn situasjon, og skride vakkert over gulvet og vise seg fra sin beste side!

Nå blir det spennende på Lillestrøm!

Jeg benytta anledningen til å spørre Sissel om Ascas øyne, og Asca er gentesta fri! Varrifar er ikke testa, og da kan Emma i høyden være bærer. Altså kan en fritesta hanne med A-hofter (helst både på foreldre, søsken og avkom også) være et interessant parti, særlig hvis han har fyldig pels og noe kraftig bygning. Drømmeprinsen! Og farger? Tja… Tips til egnet herremann mottas med takk!

Det var trivelig å treffe flere bloggere, men dessverre ikke mye tid til å prate.

Takk, Nøve, for at du satte meg på tanken med gentest for øynene! Det er mye å lære!

8 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye! To vakre Emma'er på en gang i ringen, kan tro dommeren hadde kvaler! Gikk du ikke selv??

  Vi fikk nesten panikk da vi snakka om å bruke Nalle 1.gangen, det dukka opp så mange "skumle" ting jeg ikke ante noe om, og som jeg syns det er viktig å kjenne til. Er glad for at du bryr deg også :o) Og veldig glad for at vi har ei som Sissel ;o)

  SvarSlett
 2. Kjempe koselig å trefe deg igjen! Neste gang så går vi ta oss litt bedre tid å skaravle litt!! Så bra det gikk for Emma!! Så at du ble litt stress/heit i ringen!! Men det er jo bare at de skal vise at de synes dette er gøy! Godt at dommeren så det!! Ha en fin dag og lykke til på Lillestrøm!!

  SvarSlett
 3. Kjempekoselig å treffe dere Ragnhild. Emma var helt herlig, og det er flott at dommeren satt pris på at hun var i så godt humør i utstillingsringen synes jeg:o)

  Om vi får pratet så mye på Lillestrøm vet jeg ikke (det er påmeldt 6500 hunder *grøsse*;o), men vi treffes helt sikkert og vi tar det helt sikkert igjen siden. Har planer om et hundetreff hjemme på småbruket vårt i februar, da MÅ dere komme:o)

  SvarSlett
 4. Gratulerer med gode resultater og kjempeflott kritikk :) Skulle bare mangle at hun fikk det :) Fine voffsen :)

  SvarSlett
 5. Hyggelig å møte deg "live", Ragnhild! Ble jo litt hektisk så da ble det altfor lite snakk med deg. Får ta det igjen en annen gang.

  Emma er flott hun, og er like spent på HD-resultatet som deg. Tips om en hanne??? Da tror jeg du burde sette Christian på saken. Han er vel den som er proff av oss.

  SvarSlett
 6. En hanne med god HD-statestikk, Gentestet fri, god benstamme og god pels... Han leiter jeg fortsatt etter selv gitt! Hehe...

  - Black Blossom Sir Vismo
  - Polararvets gutta i Trøndelag?
  Hmm...

  SvarSlett
 7. Ikke sikker på PRA-status forresten, pappaen er fritesta tror jeg...

  SvarSlett
 8. http://slk.nu/?p=8&a1=view&a2=S49510/2008

  SvarSlett