lørdag 24. september 2011

Valpeshow!

Lørdag 24.9. stilte tre av Kvitsymras A-kull på valpeshow i Aurskog i regi av Sørum hundeklubb, og en av brødrene stilte som støtte og heiagjeng. Nå fyller de snart 9 måneder, og å prøve seg på en uoffisiell og ufarlig valpeutstilling  kan være lurt før de offisielle klassene begynner. Og så er det så fin trening, både sosialt og for konsentrasjon og oppmerksomhet. Og så skal det være gøy! Valpene, eller ungdommene som det er riktigere å kalle dem nå, hadde det moro. Først og fremst var det stor stas å treffe hverandre, selv om de to gutta ville måle krefter. De gjorde reint bord i ringen, de to småfrøknene og guttungen som stilte, men så hadde de heller ingen konkurranse, ikke en gang i gruppa! Det var god ringtrening, både for hunder og førere, og etterpå fikk de løpe i fri utfoldelse på en nærliggende gressbane, og det var toppen! Alle fikk flotte rosetter, og vi tror det ga mersmak!  Det var riktignok en del hopp og sprett og lyd i ringen,  - det var jo tre glade og lekne fl-søsken der, med en bror som heiet etter beste evne fra sidelinja!

Watch out! Here we come!

Avvo, Kvitsymras Ajak, BIM.  Meget pent hode, mente dommeren, og vi motsier ham ikke!

024 Avvo

049 Avvo

Kvitsymras Alva, BIR og BIG! Er det tante Benita hun ligner mest, eller mormor Asca? Hun har i alle fall svart snute som Benita, og er en skjønnhet.

047 Alva

031 Alva

Laika, Kvitsymras Armi, feminin og nett, med vakkert trav, ligner mamma’n sin. Dommeren brukte tid på å rangere de to damene, og de er flotte hver på sitt sett!

044 Laika

020 Laika‘’

Kvitsymras Aiko var ikke dårligere, han, og vi får vel kanskje se han i ringen også?

041 Aiko

Aiko har fin, bred skalle, maskulin og flott!

042 Aiko

Full fart! Alva, Avvo og Laika. Aiko og Rossi, dere skulle vært med!

072

9 kommentarer:

 1. Så gøy Ragnhild! De er jo supervakre alle sammen, men Alva tar jammen kaka (i allefall for meg som er så svak for de lyse lappene:o)

  SvarSlett
 2. Såååå nydelige!!! Alva lever såvisst opp til det vakre navnet sitt :)

  SvarSlett
 3. Noe så vakkre lapper!! Hun Alva ligner nok mest på Benita ( ut av de bildene jeg har sett da)
  Kjempe søte er de alle sammen!! Så gøy å treffe søskena igjen da!!
  Tror nok noe og en hver må se opp for de lyse skjønnhetene!! ( innhabil jeg???????)

  SvarSlett
 4. Alva er utrulig vakker. Benita er selvfølgelig verdens vakreste, fineste, beste osv, og æ ser masse likhet mellom Alva og tante Benita (men må nok innrømme at på bildan her ser det ut som om Alva KAAANSKJE overgår henne en bittebitteliten smule med sin kraftfulle ungdommelige skjønnhet. Æ bare tenke det i hemmelelig stillhet langt inni mæ, sa det vel ikke høyt nu?) Kjempeartig å se Alva på bildene her. Nydelig lappejente!!!

  SvarSlett
 5. Og ja: Jeg synes Alva ligner mere på tante Benita enn på mormor Asca. Hun har sikkert fått det beste fra dem begge skal du se :D

  SvarSlett
 6. Hyggelig å lese så mange fine kommentarer om Alva. Hilsen en stolt hundeeier :)

  SvarSlett
 7. Det hadde vært veldig artig å se litt mere til nydelige Alva her inne på blogg etterhvert....?(hint hint til Alva sin Julie). Det er jo lov å håpe, ihvertfall....
  Nydelige hunder samtlige ja, men Alva (med sin Benitalikhet) blir nu uansett favoritt hos meg

  SvarSlett