onsdag 23. februar 2011

Så stille i stua!

Nå har de reist fra oss, alle de fem små, til sine nye hjem. Tida har gått ubegripelig fort, og selv om de siste par ukene har vært temmelig sentrert om valper og atter valper, har det vært ubeskrivelig hyggelig. Emma og Warja slapper godt av, de er nok slitne etter alt barnepasset, begge to. Emma har vært en tålmodig og god barneoppdrager, og tante Warja har vært en vidunderlig kjærlig leketante. Pus har også bidratt til barnestellet, om enn i noe mer begrensa omfang. Alle fem har kommet til kjærlige familier, og vi håper og tror at de vil bli til gjensidig glede for hverandre, og ønsker lykke til! For oss gjenstår det bare å takke for følget til alle dere som har fulgt valpene på bloggen, – takk for alle hyggelige kommentarer! Nå vender vi tilbake til mer hverdagslige sysler med turer og trening igjen, og i morra reiser vi til fjells for å ha noe annet å tenke på!

2011-02-23 029

Pus er med på huleleken!

2011-02-23 012

Se på dokka mi, sier Maja, men ikke ta den, din lille røver!

2011-02-23 021

Du kan heller få ballen, du!

2011-02-23 006

2011-02-23 033

To som har kommet på sin rette hylle! Aiko og Laika har funnet et godt sted å være.

2011-02-23 037

Mor og sønn har en siste hvil sammen.

10 kommentarer:

 1. eg har sagt det før og eg seier det igjen: herlighet så fort tida har gått! det er då ikkje så lenge sidan du skreiv om at Emma hadde fått kvalpar! Det er no vel litt vemodig at dei har reist reknar eg med.

  Håpar dei får det kjempeflott hjå dei nye familiane sine!! :)

  SvarSlett
 2. Nei,å nei!!!!!! Dette har jo gått altfor fort. Ville jo gjerne følgt med dem enda lenger. :)

  Men mamma og tante synes kanskje det er like greit. Det er vel en grunn til de skal reise når de er blitt 8 uker.

  Håper valpekjøperne dine skaffer seg en blogg eller hjemmeside så det er mulig å følge dem.

  SvarSlett
 3. Føler med deg!! Det blir stille dager i begynnelsen.Men etterhvert er det godt også, å man kan gå tilbake til sitt vante liv! Det er jo så spennende å følge valpene videre, så det stopper liksom ikke ved leveringen ;)

  SvarSlett
 4. Skal si de var store valpene nå, før de dro....var nok på tide:o)

  Herlig bilde av den lille jenta og valpen som har dra lek!!!

  SvarSlett
 5. Huff, det må være veldig tomt og trist når de har reist. Men kanskje litt deilig også?? For livet blir vel satt litt på pause når man har valper i huset?

  Koselige bilder av vakre valper!! Jeg har fulgt med fra starten selvom jeg ikke har kommentert stort. Dere må være stolte av dem alle. Tenk så morsomt det blir å følge dem videre i livet!

  God tur til fjells! Kos dere!

  SvarSlett
 6. Tenker det er stille i huset nå men utrolig hvor fort ting normaliseres igjen. Godt å tenke på at alle har fått gode hjem.

  Koselige bilder !

  SvarSlett
 7. Fine bilder!! Tenker at alle 5 valpene har kommet til flotte hjem og masse kos hos de div fam sine!! Klart det blir tomt etter å ha hatt slike små krabater rundt seg i 8 uker.
  Så godt at Warja kosa seg med de åsså!
  Ha en flott helg!!

  SvarSlett
 8. Ja, Nina, jeg vet at i hvertfall noen av dem vil blogge eller ha hjemmeside, og noen vil kanskje dukke opp på utstillinger også. Da blir det gøy å se dem igjen!
  Å ja, Hanne, livet blir satt litt på vent mens det står på, så det er jo greit å vende tilbake til normale tilstander igjen;o)
  Ha en fin helg, alle dere også!

  SvarSlett
 9. Aiko og Laika er bra fine der de ligger i bokhylla :) Kjedelig at de har reist, men det blir spennende å se dem vokse opp :)

  SvarSlett
 10. Det har vært så fint å følge de herlige,skjønne og morsomme valpene. Mange fine bilder av flotte valper.

  SvarSlett