tirsdag 28. desember 2010

Det nærmer seg!

Emma er inne i en ny fase, og nå er vi så spente! Hver morgen har vi gått en deilig tur på stiene i skogen på omkring tre kilometer, og Emma har travet fint med, med noen hopp og sprett med Warja innimellom. Men i dag morges var hun ikke lett å få med ut! Ordet “tur”, som alltid skaper entusiasme og iver, ble ignorert, og damen ville ikke engang reise seg fra matta si. Etter store overtalelser fikk vi henne likevel ut, men etter at hun hadde gjort sitt fornødne bare noen skritt inn i skogen, snudde hun straks snuten hjemover igjen, og satt allerede på trappa og peip da Warja og mutter’n nådde fram.

Vel inne søkte hun seg til sine kjæreste plasser, under kjøkkensofaen og under senga, men det er rett og slett for trangt der nå! Valpekassa ble beste alternativ, og her ligger hun nå og peser, og vil helst ikke være alene. Skikkelig morsjuk i dag! Så her har mutter’n innretta seg med sine saker, på det som egentlig er et kombinert kontor/gjesterom. Her får vi kose oss i dag – og de følgende dagene. Dette er rommet vårt nå!

Warja stikker innom i blant, og Emma tar henne vennlig imot, med slikk i øret, og ser ut til å slappe godt av når Warja legger seg hos henne.  Men Warja har ikke så mye ro i skrotten, hun vil oppleve mer, og det fikk hun jammen, – hun og fatter’n har nettopp vært i skogen på en god tur med storpuddelen Morgan og Mallalasse’s B-Nikko. Og det var stas!

2010 -09 004

Se, sånn ei tønne! Nå er det tungt å bære på!

2010 -09 005

Emma legger på øra: “Kan vi gå hjem snart?”

2010 -09 003

Her er valpekassa klar! Dette ser ut til å være et bra sted å slå seg til ro!

12 kommentarer:

 1. Lykke til!! Vi følger spente med!

  SvarSlett
 2. Spennende dager nå, gleder meg til å se de vakre små. :-) Lykke til!

  SvarSlett
 3. Ja da er det ikke lenge igjen, følger spent med nå.

  SvarSlett
 4. Oi, oi Ragnhild. Dette blir innmari spennende å følge med på videre nå. Vi ønsker dere lykke til med valpingen, og gleder oss til flere nyheter fra dere!

  SvarSlett
 5. Oj,så spennede!!!!!! Nå må jeg inn på bloggen ofte for å følge med. Håper du får oppdatert når det skjer noe. :o)

  SvarSlett
 6. Vad spännande det ska bli att följa er vidare...
  Lycka till från oss och lappeguttane

  SvarSlett
 7. Kom meg nesten ikke inn på bloggen din raskt nok. Hehe :) Lykke til, nå er det ikke lenge igjen :D

  SvarSlett
 8. Så spennende Ragnhild, det høres ut som fødselen er like om hjørnet og Ragnhild da...jeg synes Emma er super fin ikke mye tønne, iallfall ikke på bilde. Ønsker dere masse lykke til....:o) Gry får nok en sms av meg tenker jeg, må jo følge med på dere fra hytta!

  SvarSlett
 9. Jeg lover med dette å holde Berit oppdatert på Emmas tilstand:o)

  SvarSlett
 10. Lykke til Emma og Ragnhild! :-D
  Blir spennende og høre hva som skjuler seg i Emma`s mage.

  SvarSlett
 11. Spennende!! Nå skjer det noe snart,ja. Lykke til, mor og "bestemor" :o)

  SvarSlett
 12. Veldig spennende å følge med, og må jo bare innrømme at jeg synes det er ekstraekstra spennende siden Emma og Benita er helsøstre.
  Gleder meg til å få følge Benita sine tantebarn her inne på bloggen!!! Godt nyttår og LYKKE TIL!

  SvarSlett