søndag 9. august 2009

Biri og Hedalsfjella i helga!

En innholdsrik helg er bak oss! Vi sto opp tidlig til lørdag å være, og stilte spente på Biriutstillingen. Hvordan ville det gå? Ville Emma te seg fram på skikkelig vis? Og, ja, det gikk bra! CK er vi strålende fornøyde med, etter å ha opplevd både topp og bånn tar vi ingenting for gitt. Emma kom godt ut av det blant alle de vakre tispene til sammen, – 3BTK! IMG_1390_edited

Mange røde sløyfer ble delt ut, og jammen var det mange vakre hunder å se!  Vi gratulerer alle sammen med gode resultater. Moro er det å få snakka litt med andre med samme interesse, og ekstra moro med Fjelldronning-avkommet, som er så flotte alle sammen. 

Dagen starta med strålende sol, og varmt sommervær. Det ble nesten litt i varmeste laget for oss som var i helspenn inni ringen! Men så kom regnet, og SOM det regna! Vi var heldige som var ferdige før det plaska ned, og som fikk søke ly i teltet til Bente, Chico og “pappa’n” sammen med Roxie og gjengen.  Stakkars vallhunder, eller kanskje helst handlerne, som måtte gjennomføre i regnvær. Men vi så ingen gretne fjes!

Vi forlot Biri til fordel for fjellheimen før utstillinga var slutt, og fikk dermed ikke med oss verken grillmat, BIR, BIS eller det sosiale som foregikk. Vi har i alle fall skjønt at Biri-utstillingen ikke bare er utstilling, men også et hyggelig treff for lapphundfolket, så kanskje vi kan planlegge bedre neste år!

Uansett hadde vi en flott lørdag og søndag i Hedals-fjella med god og lang søndagstur uten en dråpe regn!

IMG_1407_edited

IMG_1423_edited

På Klypa med Strøen og Vassfaret i bakgrunnen.

IMG_1428

Hu hei, kor er det vel friskt og lett oppå fjellet!

13 kommentarer:

 1. Koselig å treffe dere. Neste gang så må vi ta oss bedre tid!! Jammen meg godt at vi fikk være i telte sammen med dere hos Inger,Halvar og Chicko!! Ellers så hadde vi nok blitt ganske våte!! Senere så kom jo det torden været!!
  Ha en fin uke!! Gratulere så masse med ck!!!

  SvarSlett
 2. Gratulere med så flott resultat...er jo kjempe gøy når det går rette veien!
  Deilig med fjelltur i fin vær da..tror jeg også skal ut å nyte den siste sommerdagen denne uken..(påstår vær meldingen iallefall)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med CK!

  Synd vi ikke fikk prata mer i helga, men Emma fikk vel egentlig trivligere dager enn stakkarene våre i bånd på campingplassen... Nalle ville nok mye heller vært i Vassfaret!
  Kanskje vi treffes der en vakker dag :o)

  SvarSlett
 4. Gratulerer med flott plassering!!! Vi fikk ikke snakket med dere denne gangen, men vi tar det igjen ved en senere andledning:o) Det så ut som en flott tur i fjellet, det var nok minst like deilig for Emma:o)

  SvarSlett
 5. Fin fjelltur dere fikk.
  Gode fine bilder.
  Håper dere blir med på en Biri helg næste år!
  Koselig å oppleve flere Fjelldronninger sammen.

  SvarSlett
 6. Emma og Chicko har jo samme far!

  SvarSlett
 7. Ja, Emma og Chicko er avkom av Fjällfarmens Varri begge to! De er halvsøsken, de:o)

  Og Nøve, vi kan kanskje planlegge en felles vandring i fjella mellom Nesbyen og Hedalen? Vi håper på mange helger framover i fjellet.

  SvarSlett
 8. Takk for gratulasjoner og hilsener! Det er jo moro, da!

  SvarSlett
 9. Emma og jeg kunne feire bursdag i Vassfaret! Ho blir 2 og jeg 44 samme dag :o)

  SvarSlett
 10. Det var en god ide, Nøve! La oss komme tilbake til det! Det får vel bli i helga, da;o)

  SvarSlett
 11. Gratulerer med resultatet på utstillingen!
  Kanskje vi klarer å slå dere en annen gang! ;)
  Men det ble jo to fjelldronninger (med CK, skjønner ikke heeelt hva det betyr enda, men det høres fint ut!) på første- og andreplass i unghundklassen i hvert fall! :D

  SvarSlett
 12. Flotte hunder, hva? Det er ikke alltid godt å se hvilke nyanser som avgjør, men det er moro å være med!

  SvarSlett