mandag 9. mai 2022

Nå er det vår

 Våren og sommeren blir uten valper, men med et rikt hundeliv likevel. Det er godt å se at valpene fra oss vokser og trives, og alle har funnet gode hjem, der de elskes av folka sine til tross for tenåringsnykker.

Lotta - vår muntre mellompuddel, har nå gjennomgått alle nødvendige helsesjekker, med gode resultater. Excellent på utstilling har hun opppnådd, og gemyttet er herlig, så kanskje det blir et kull med puddelvalper når hun er voksen nok til det. Hun er trofast og hakk-i-hæl, og morsom og kosete. Vi trener hverdagslydighet på grunnkurs, og skal ta et helgekurs i rallylydighet ganske snart.
Vi beholdt en tispevalp fra L-kullet, Kvitsymras Laddi, som bor sammen med mor "Tessie" Kvitsymras Fenta hos vår gode fôrvert. Kombinasjonen Tessie og innmønstrede BolfeGanda er interessant, og vi håper Laddi kan bli en flott tispe som kan gi noen gode valper etter hvert.

Her er Laddi og Tessie:


Elli (Kvitsymras Jierbmi Elli) var til HD-røntging og øyelysing nettopp, og hun er frisk og fin, og fôrvertfamilien er veldig glad i henne, hun er snill og god.Shacal Stalin "Felix" var også med til veterinæren og fikk ny øyelysing, alt i orden med han. En venninne/oppdretter og jeg besøkte han på Nesodden, og fikk noen fine bilder av den koselige karen:Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar