søndag 3. april 2016

Fin dag på utstilling!

Lørdag 2.4. var det årets første lapphundspesial på Kongsberg, og fire fine hunder fra Kvitsymra skulle vise seg fram. For tre av dem var det for første gang! Og det gikk så fint! Hundene syntes det var så moro å se hverandre igjen, og det var kanskje det aller beste ved turen for dem!

Både hundene og handlerne var kjempeflinke i ringen, og det var mye læring som foregikk! Og det ga mersmak!

Hundene fikk gode kritikker, og plasserte seg bra. Kritikkene viser at dommeren så rasetypiske hunder med gode vinkler, god pels og mye mer. Riktig glad og stolt er jeg som oppdretter!

Fotograferingen ble ikke fullt så mye å være stolt av riktignok, med hunder som bare ville leke og ikke sitte pent på rekke og rad, og med feil innstilling på kameraet, ble det litt magert med bilder…

Her er Cajsa og Cora, Birka og Balto, to og to søskenpar. Cajsa og Cora er nå seks måneder, og Birka og Balto er et år gamle. Alle fire er sosiale, vennlige og trygge, og har det godt i sine kjærlige og omsorgsfulle familier.

160402 valpetreff

Søstrene Cajsa og Cora, så søte og gode, og så glade for å møtes! Veldig like på mamma Emma er de også, og mye fra pappa Raiku ser de også å ha fått. Det blir spennende å se dem vokse seg til!

160402 Cajsa og Cora

Cajsa, vår fôrtispe. 160402 Cajsa

Cora.

160402 Cora 1

2 kommentarer:

 1. Du har all grunn til å være stolt! Flotte lapphunder, alle sammen.
  Skulle gjerne vært der som heiagjeng, men det gikk ikke slik likevel denne gangen heller. Er glad for å se alle bildene fra utstillingen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Nøve! Håper du snart dukker opp på utstilling igjen! Hva med å stille Nalle som veteran i Drammen?

   Slett