fredag 29. juni 2012

Frøyanytt!

Frøya nyter livet med sine to “tanter”. I blant syns de nok hun er nokså krevende når hun kommer byksende og hiver seg over dem, drar dem i ørene og napper dem i halen. Men de finner seg i det, rister på hodet og tenker “Den valpen, den valpen…” Men noen ganger vil de ha fred og krever respekt. Og det har Frøya litt vondt for å forstå. Da gjør hun seg ynkelig og svak, og prøver å overbevise dem om at hun må ha spesielle rettigheter. Og hun får ofte viljen sin…

3 hunder

Emma har elska å løpe i tunnel siden hun var liten, mens Warja alltid har vegra seg, og vil ikke en gang prøve. Hun har våget seg gjennom et par ganger i sitt liv, men har nok kommet til den beslutning at dette er noe hun faktisk ikke behøver å la seg lokke til. Emma kan bare løpe fram og tilbake så mye hun lyster, – Warja setter seg ned og venter til hun kan få gjøre noe hun liker i stedet, som å søke etter teposer.

Frøya er som Emma: Tunnel var kjempegøy fra første stund, og om den ruller og lager rare raslelyder, spiller det ingen rolle. Her kan man løpe i full fart, og gjerne samtidig med Emma, og til og med få noe godt i andre enden i blant!

Her er det tempo!120625 tunnel 2

4 kommentarer:

 1. Så bra med litt Frøyanytt Ragnhild:o) Hun er supersøt, men jeg synes jo alle de tre jentene dine er fine jeg sa:o)

  Tjorven løper gjennom tunnellen, har kjøpt en selv nå, men ser ikke for meg at Milli vil synes det er gøy i det hele tatt. Søker Warja etter teposer? Er det noe du har trent på?

  Det er helt sikkert liv og røre hjemme hos dere med lille Frøya og de to andre jentene:o)

  SvarSlett
 2. Teposesøk er morsomt, og litt variasjon. Lett å få til med å ha posen i hånda og belønne med godbit når den berøres, og siden gjemme den bort. Drømmen er jo kantarellsøk, da...

  SvarSlett
 3. Så lurt Ragnhild! Det skal jeg jammen prøve på, en bitteliten stund lurte jeg på om du uavlatelig mistet teposene dine;o)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, da ville jeg i alle fall få hjelp til å finne dem igjen!

   Slett