mandag 6. juni 2011

Herlig helg!

En ekstra fridag med så vakkert vær som vi hadde på torsdag, er ikke å forakte! Alltid spennende å utforske nye stier, og Maridalen er vakker og fristende. En liten ettermiddagstur fra Skar til Øyungsdammen var en nytelse for både to- og firbeinte.

Mai 11 005

Lørdag på lapphundutstilling i Drammen var hyggelig! Emmavalpen Rossi hadde sin debut i ringen, og fikk en riktig så god kritikk:

“5 mnd velutviklet maskulin, velskåret hode. Velplasserte ører som ikke må bli større. Velkroppet, dog ønskes halen båret bedre over ryggen. Herlig temperament.”

Mai 11 025

Warja viste seg greit fram og fikk Very good, noe vi er godt fornøyd med, all den tid det som ikke er 100 %  kan rette seg med alderen. Hun er en utrolig snill og god jente, øm og myk.

Mai 11 036

Søndag gikk vi en spennende tur! Lutvann rundt – bratt oppover og nedover, trolsk skog og en god utfordring!

Mai 11 050

Mai 11 059

Markas minste damanlegg i betong! Knyttet til vannforsyninga fra da Lutvann var drikkevannsreservoar. Orienteringspost, Ola-dilt-post, kjentmannsmerkepost. Artig med litt lokalhistorie!

6 kommentarer:

 1. Så morro at det gikk så bra for valpen til Emma!! Artig å se dere igjen!! Ble lite prating for min del, tror nok at varmen tok meg åsså litt. Ikke rart at disse lappene sliter litt i varmen!!
  Mange flotte bilder!!
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. For en flott helg. Hundene sier vel ikke neitakk til slike turer :) Ha en fortsatt fin uke:)

  SvarSlett
 3. Hei, var veldig hyggelig å prate med dere på utstillingen :) Har noen søte bilder av Warja, Emma og valpen fra lørdag. Kjempe fine bilder her :)

  SvarSlett
 4. Så gøy når det gikk så fint med valpen til Emma:o)

  Fine bilder fra en fin tur i Maridalen Ragnhild.

  SvarSlett
 5. Gratulerer med fine resultat på utstillinga! Og så artig at det gjekk bra med kvalpen til Emma! :)

  SvarSlett
 6. For noen kjekke turer det ser ut som dere har vært på! :D Gøy at det gikk så fint på utstillingen! :)

  SvarSlett