tirsdag 27. april 2010

Endelig trening igjen!

I kveld har vi vært på trening, Emma og mutter’n. Vi har vært litt på leiting etter nye utfordringer, og i kveld fikk vi være med på medlemstreninga i Lørenskog hundeklubb:

logo

Klubben ligger snaue 20 minutters kjøring hjemmefra, like ved Losby gods, omgitt av åkrer og skog, på gamle, idylliske Fredheim skole:

Lorenskog%20Hundeklubb%20017

Vi hadde en god treningsøkt, og Emma var både dyktig og ivrig. Fellesdekk der jeg løp både fra og forbi, gikk som en lek, og lineføringen var strålende! Dette ga mersmak, – godt å være i gang igjen!

12 kommentarer:

 1. Trening er moro, når det går som en lek, Tjo-hoi :o)

  SvarSlett
 2. Ja, vi skal prøve oss på noe mere kurs/trening når Roxie er ferdig med løpetida si. Morro er det når det går så greit! Flinke Emma!!
  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 3. Trening er kjempegøy, og jeg er sikker på at Emma er kjempeflink:o) Høres ikke ut som de verste omgivelsene å trene i heller dette da:o)

  SvarSlett
 4. Jeg ble også imponert over omgivelsene, det må jo bare bli vellykka treninge en sånn plass!Flott bygning og navn... Fredheim...herlig!
  Lykke til videre med trening, alltid kjekt å gjøre posetive ting sammen med våre små:o)
  Koselig bilde av Emma og Warja:o)))

  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 5. Hei Ragnhild. Trening er gøy, spesielt når det funker. Hva med liktt felles ringtrening før neste utstilling? Kanskje vi kunne få med noen flere også?

  SvarSlett
 6. Ja, Else, det kunne være artig. Vi skal til Drammen, og det skal vel dere også? Mona, er du der ute i blogglandia med Tuuli? Vil du også være med? Kanskje vi kunne fått Giza med også?

  SvarSlett
 7. Hei Ragnhild :)

  Tenkte å melde oss på til Drammen også vil jeg gjerne være med å trene. Tuuli har veldig behov for litt sosialisering :)

  Har du tenkt å trene mer med Lørenskog hundeklubb? Kunne det vært noe for oss også?

  Hilsen Mona Mina og Tuuli :)

  SvarSlett
 8. Da er vi ihvertfall tre! Kanskje Giza og Kid vil være med?
  Ellers har jeg meldt oss på i Drammen, men bare på NLK-utstillingen.

  SvarSlett
 9. Mona og Else: Vi skal stille på begge utstillingene i Drammen, Emma på begge, men Warja bare på NLK. Giza kan jeg prøve å få kontakt med, - ser dem jo i blant her. Vi kunne jo trent på den lille fotballbanen her - da har du jo kort vei til barnevakt, Mona!

  Jeg fikk et godt inntrykk av Lørenskog hundeklubb, og det kan godt være det er noe for deg og Tuuli også, Mona. Nå på tirsdag er det ikke noe pga møte, men neste tirsdag er det trening. For å være med på den treninga, må hunden ha vært gjennom videregående lydighet eller tilsvarende, og det var helt greit å komme og prøve seg før man bestemte seg. De har jo ellers diverse kurs, og vi vil vel gå på noen der, tenker jeg, f eks agility m Emma og grunnkurs m Warja. Nå fins det jo så mange hundeskoler rundt omkring, og jeg vil gjerne høre hvilke erfaringer du, Else, har med det du går på nå. Vi vil gjerne prøve mer rallylydighet også.

  SvarSlett
 10. Vilket klubbhus, tala om lyx :) Alltid roligt med olika träning.

  SvarSlett
 11. Kjekt at treningen gikk så fint! Da er det lettere å gjøre mer av det også! :) Og i hvert fall på et så fint sted! Vi kommer nok mest til å trene hjemme med Dixie framover, også skal vi gå på kurs i august! :) Gleder oss til det! :)

  SvarSlett
 12. Hei Ragnhild :)

  Vi har ikke vært på videregående kurs. Har bare trent litt innimellom på tur eller med andre hundevenner, så da får vi nok gå et kurs først :)

  Hadde vært veldig fint å møtes å trene hundene på fotballbanen en dag. Barnevakten er jo bare et steinkast unna så det er jo veldig enkelt :)

  Mona Mina og Tuuli :)

  SvarSlett