søndag 16. januar 2011

Vi har flytta!

Nå er vi så store og så nysgjerrige at vi har fått hjelp til å flytte inn i stua fra naborommet. Her er det litt mer æksjen, og det er der alle de andre er! Vi har fått litt mer tumleplass, og vi har et bur å krype inn i, et teppe med god plass til både oss og mamma, og så har vi fått aviser å tisse på! Det er ganske fint, men de avisene er gode å sove på også, og teppet vårt kan også brukes til å tisse på… Men vi blir flinkere og flinkere til å gå, og det er gøy å få røre litt på seg! Vi får også litt besøk nå, og kusina “vår” var på besøk i valpekassa i går! Hun er så snill og rolig, og vi koste oss veldig med henne.

052 kusine i valpekassa

Nabojenta er vi alt blitt venner med. Hun bor rett borti her visst, og derfor er det fint at hun kommer, for vi skal jo venne oss til både små og store mennesker, vi! Og en av oss skal flytte til henne siden! Mamma’n vår er også veldig glad i nabo’n, så hun lå helt inntil og koste seg hele tida! Da kunne hun jo følge med på Armi med det samme. Heldige Armi som fikk så mye kos!

069 Emma, M og Armi

Mamma’n vår vil ikke slippe tante Warja til hos oss, og hun  forteller det nokså klart, men ikke sint. Ellers er de veldig gode venner, da, men hun er sikkert redd for at tante skal bli for breial!

056 Warja og Emma

7 kommentarer:

 1. Så herlig...det siste bildet sier sitt, ja...men se det blikket til Warja, da..

  SvarSlett
 2. Du verden, nå vokser de fort. :)

  Et knallbildet det siste. :)))

  SvarSlett
 3. Warja ser rimelig søt og uskyldig ut på det siste bildet. Så fine jenter! :-)

  Ja, nå blir det full fart hos dere fremover tenker jeg, så moro!

  SvarSlett
 4. Oi, oi, oi! Store barn har flyttet på seg:o)

  Så moro med besøk. Ekstra stas når den besøkende skal bli eier av en av vakringene da Ragnhild:o)

  Warja ser så snill og god ut i øynene sine på det nederste bildet ditt, men Emma er nok en påpasselig mor. Et skikkelig blinkskudd!

  SvarSlett
 5. Du er jo veldig heldig som får ha en av barnebarna i nabolaget,da :o) Det får sikkert vi nyte godt av framover også, med mange bilder og rampestrek-historier ;o)

  SvarSlett
 6. Så nydelige bilder.Tenk så koselig med unger og dyr.Vi hadde før Berner sennen hund,sammen med små barn,2 ganger, mye fine minner.Nå har vi Dino og Mons og dem har vi mye glede med.Ja dem har et godt "søskenforhold"
  Cecilie og dyra.

  SvarSlett
 7. Så koselig innlegg og bildeserie. Kan tro nabojenta gleder seg, ekstra stas er det jo både for henne og dere at veien er kort til å besøke valpen:o)))

  Nydelige bilder, spesielt vakkert er det av Emma og Warja!!!

  SvarSlett